Lalaki nyulam Long Calana effect ngagem

Lalaki nyulam Long Calana effect ngagem

Pondok Description:

ITEM:XR060 PRODUCTION NAME:men’s knitting long pants thermal wear OVERVIEW gender men age group adult clothing length regular season spring autumn winter item type long pants place of origin shandong china (mainland)     payment T/T or L/C technic knitting rib supply ability 300000 pieces per month material 50%cotton 45% polyester 5%spandex  MOQ 1000 pieces/color/order waist elastic waistband packaging detail one piece per polybag size free or customized size   40...


jéntré produk

Tags produk

Item: XR060

NAME Produksi: lalaki nyulam calana panjang maké termal

IHTISAR

génder lalaki grup umur dewasa
panjangna pakean biasa usum spring gugur usum
tipe item calana panjang tempat asal Shandong china (daratan)
    pamayaran T / T atawa L / C
technic nyulam iga pangabisa suplai 300000 buah per bulan
material 50% katun 45% poliéster 5% spandex  MOQ 1000 lembar / warna / urutan
cangkeng waistband elastis bungkusan jéntré salah sapotong per polybag
ukuran Ukuran bébas atawa ngaropéa   40 lembar hiji karton luar
hal nu husus anti pilling anti ngaleutikan Waktos prosés 60 poé
  eco-fridenly sikat jero    
ngaran brand labél custom    
tipe suplai jasa OEM & ODM    

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali