• palayanan

    palayanan

    Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, urang baris nyadiakeun Anjeun sareng ladenan pangalusna mun ngantep anjeun terang tur nganggo produk urang leuwih gancang.

  • kaunggulan

    kaunggulan

    Kalayan genep désainer, dalapan garis produksi, hiji departemén kadali kualitas sarta mibanda pangalaman produksi leuwih 15 taun ', urang assure yen urang tiasa nawiskeun Anjeun kualitas alus, sarta harga kalapa sasuai.

  • teknologi

    teknologi

    Urang persist di qualities produk tur kadalikeun mastikeun prosés ngahasilkeun, komitmen ka pabrik sagala jenis.

Produk Artikel

Jual Garments Di sakuliah dunya
yishui xingrong nyulam pakean ko., LTD. ieu produsén pésta well-dipikawanoh sarta padagang ngadeg di 2003 lokasina di Yishui Kota, Propinsi Shandong chia (daratan) .We utamana ngahasilkeun baju jero pikeun awéwé (baju jero kalawan renda, fashion, bra susunan), lalaki (maké termal, briefs, kaos jeung sportswear), kaos barudak jeung jaket. Sadaya produk urang ngajual ogé di Éropa, Timur Tengah, Jepang, Rusia, Singapura, Malaysia, Australia, jeung nagara séjén sarta wewengkon ......

Maca deui

Arrivals anyar