• Service

    Service

    Apa iku wis sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik kanggo supaya ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

  • kaluwihan

    kaluwihan

    Karo enem perancang, wolung garis produksi, siji departemen kontrol kualitas lan karo pengalaman produksi luwih saka 15 taun, kita njamin sing kita bisa kurban sing kualitas apik, lan competitive price patut.

  • Teknologi

    Teknologi

    We tahan kualitas produk lan ngontrol strictly pangolahan prodhuksi, setya Pabrik kabeh jinis.

Products Bintang

Sade Garments Worldwide
yishui xingrong knitting sandhangan co., Ltd. punika Produsèn sandhangan kondhang lan sudagar diadegaké ing taun 2003 dumunung ing Yishui City, provinsi Shandong Chia (daratan) .Aku utamané ngasilaké jeroan kanggo wanita (jeroan karo lace, fashion, kutang set), wong (nyandhang termal, ngomongi, klambi lan olahraga), kaos anak, lan jas. Kabeh produk kita ngedol uga ing Eropah, Timur Tengah, Japan, Russia, Singapore, Malaysia, Australia, lan negara-negara liyane lan wilayah ......

Read More

Baru

Tampilan Online Chat!